Badeblikk med nærkontakt av andre grad.

Tekst: Birgitte Simensen Berg

Oppi boblebadet for andre gang denne kvelden. I tillegg til meg var det tre ungdommer. Med andre ord: ganske god plass. Halvparten av boblebadet har sitteplasser som er litt høyere enn plassene på motsatt side. Bruker jeg den laveste plassen rekker vannet meg til over skuldrene.

Så kom mannen, som hadde tatt steambad sammen med meg.

– Kan jeg få sitte her?, spør han pent.

– Selvsagt, svarer jeg, og tenker at det er rart eller ekstremt høflig å spørre meg om han kan ta plass i boblebadet.

Men så vil han sitte akkurat der jeg sitter, slik at jeg må flytte meg lenger bortover. Det var merkelig, tenker jeg, at han ikke kunne sette seg på den andre sida av meg, hvor det var plass til ham.

Men kanskje han liker å sitte på en kvinnes høyre side og ikke på venstre……

Legg igjen en kommentar