Spasynkronisering nei takk

Tekst og foto: Birgitte Simensen Berg
Drammensbadet interiør
Drammensbadet et fint sted å være – året rundt.

Det er ikke alltid lurt at ting går i takt. På Drammensbadet er det godt å være for både kropp og sinn. For selvet er det greit å være samstemt, men jeg har ofte forundret meg over hvorfor massasjedusjene må starte samtidig som boblebadet. De som benytter boblebadet må da gjøre et valg: bobler eller massasjedusj? Ved å starte dusjene – fire i antall – etter at boblebadets ti minutters velvære er over, hadde løst frustrasjonen.

Så du/dere som styrer startknappen om morgen – start dusjene ti minutter senere enn det dere gjør nå. Da er jeg sikker på at flere blir fornøyde.

På forhånd tusen takk fra en badegjest.

Drammensbadet massasjedusjer

Legg igjen en kommentar