DRAMMEN DRIFT MER SYNLIG I BYBILDET

Tekst: Birgitte Simensen Berg

Du har kanskje allerede sett det?
At Drammen Drift har fått ny logo både på arbeidstøy og på bilene: på avstand kan den se ut som et hjul eller ei sol, sammensatt av fem “biter” i fargene grønt, grått, blått, rødt og gult. De forskjellige “bitene” skal symbolisere Drammen Drifts forskjellige driftsområder: anlegg/drift, grønt/miljø, eiendomsservice, verksted og renhold henger sammen og er avhengige av hverandre.

Leder Odd Thunes tror at uniformeringen, både av arbeids- og kjøretøy, vil gjøre Drammen Drift enda mer synlig i bybildet. Og at dette skal ha en positiv effekt både for ansatte og for de som bruker tjenesten. – Logoen vår er glad, fargerik og optimistisk, og vi håper er at den vil skape en felles identitet og gjøre bedriftskulturen enda bedre, sier personalkonsulent Sølvi Aamotsbakken, som kan fortelle at logoen er blitt godt mottatt både hos ansatte, fagforeningen, styret og lederteamet.

Drammen Drift ønsker å ha en arbeidsstokk som spiller på samme lag, og bedriften satser bevisst på at ansatte på ulike måter møtes over faggrensene – både faglig og sosialt. – Det er fint med symboler og sosial aktivitet, men dette kan aldri bli noen erstatning for ledelse, understreker Odd Thunes og holder stø kurs framover ombord på skuta, som bærer navnet det stolte navnet Drammen Drift.

Publisert i 1998.

Legg igjen en kommentar